Skip links

Personal training in Schiebroek

Wil jij afvallen, meer uithoudingsvermogen, werken aan je spiermassa of gewoon je hoofd legen? De doelstellingen kunnen verschillen maar aan de slag gaan met mijn personal training in Schiebroek zal zorgen voor het gewenste resultaat. Start vandaag nog, dan gaan we samen aan de slag!

BOEK EEN GRATIS TRAINING

Personal training in Schiebroek


Welke voordelen biedt mijn personal training in Schiebroek?

Met mijn Personal Trainingen bereik je eerder je doelstellingen

Ik begeleid je op het gebied van training, voeding en lifestyle

Mijn trainingsschema’s worden op maat gemaakt en continu aangepast

Top begeleiding door iemand met ruim 20 jaar sportervaring

Ook op jouw mindere dagen weet ik je op de juiste manier te motiveren

personal training in schiebroek

In deze huidige maatschappij waar ‘druk zijn’ status heeft, doorgaan en (te) veel werken worden gezien als de way to go, is het soms moeilijk om een gezonde levensstijl na te streven en vast te houden. Het trainen met een personal trainer heeft veel voordelen en kan voor jou de oplossing zijn. Ik begeleid je op verantwoorde wijze naar een gezondere en meer bewuste leefstijl. Met een professional aan je zij blijf je gemotiveerd, ook op je mindere dagen en hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. Dus ga verantwoord aan de slag en samen behalen we jouw doelen.

Mijn personal trainingen richten zich op optimale resultaten en deze te halen binnen een realistisch en haalbaar tijdspad. Iedereen is anders, elk lichaam werkt anders en dus zijn mijn trainingen elke keer maatwerk. Door persoonlijke aandacht, motivatie en oog voor techniek kan ik je verantwoord coachen en begeleiden naar jouw eindresultaat

Assessment

Voor de eerste training van start gaat doen we een soort assessment. Dit houdt in dat ik jouw bewegingen analyseer tijdens oefeningen om in te schatten welke bewegingen je wel of niet optimaal kan maken. Ik zal kijken naar mobiliteit in de gewrichten en de flexibiliteit in de spieren. Deze informatie vertelt mij welke (kracht)oefeningen belangrijk voor jou als klant zijn en waarop wij moeten focussen, ook om blessures te voorkomen.

Eerste training
Tijdens onze eerste personal training in Schiebroek doen we een aantal proefsets om te kijken wat jouw niveau is. Ik kijk dan goed hoe de oefeningen worden uitgevoerd, technisch gezien. Dit zijn voor mij als personal trainer belangrijke meetmomenten om te zien, niet alleen om te bepalen wat iemands conditionele niveau is maar ook waar ik extra aandacht moet besteden tijdens de trainingen. Uiteraard kun je niet alles te weten komen in één training maar het doel is wel om al de belangrijkste meetpunten en eventuele rode vlaggen al te ontdekken.

Trainingen

Wanneer je start met personal training in Schiebroek, dan kies je er bewust voor om op een verantwoorde manier je grenzen te verleggen terwijl je professioneel wordt ondersteund en gecoacht. Samen werken we een op ontspannen en motiverende manier doelgericht aan jouw ontwikkeling. Een personal trainer zorgt ervoor dat de trainingen aansluiten op de gestelde doelstelling(en). houdt je scherp en waakt voor blessures waar kan. Omdat ik de trainingen op maat heb gemaakt voor jou als klant, is er een logische en natuurlijke opbouw in die het best bij jou aansluit en waarborg ik de kwaliteit, balans en intensiteit van de trainingen. Verder is het voor mij als personal trainer uitermate belangrijk dat de oefeningen, technisch juist worden uitgevoerd, dit om blessures te voorkomen. Kortom: De trainingen zorgen ervoor dat jij elke keer weer op een gezonde manier actief bezig bent, fitter voelt en ondertussen je grenzen verlegd.

Daarnaast is het onderdeel krachttraining een must als het gaat om fitness en fitter worden. Wat je doel ook is, dit gedeelte is onmisbaar. Krachttraining kent vele voordelen zoals; het geeft een boost aan je mentale gezondheid, het helpt vetmassa te verbranden en het zorgt voor een hogere botdichtheid.

Een ander onderdeel van mijn trainingen zijn de conditietrainingen ook wel cardiotraining. Dit zijn trainingen die je uithoudingsvermogen verbeteren, denk aan  roeien, fietsen of hardlopen. Deze trainingen zijn onder andere erg goed voor het sterker maken van je hart en dit verkleint de kansen op hart -en vaatziekten. Samen gaan we kijken welke onderdelen we gaan integreren in jouw training. Het kan natuurlijk ook een combinatie zijn van verschillende oefeningen die we afwisselen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een HIIT training.

Voedingsbegeleiding

Het begeleiden van voeding is een belangrijk factor binnen mijn coachingstraject. Dit is niet los te koppelen van een gezondere levensstijl en mijn personal training. Tijdens de intake worden verschillende vragen gesteld om hier meer inzicht in te krijgen. 

Voedingsapp
Om jou optimaal te begeleiden moet ik erachter komen hoe jouw voedingspatroon eruit ziet. Mijn voedingsapp is een handige tool die jij dient in te vullen. Door jouw voedingspatroon te analyseren kan ik zien waar jouw valkuilen liggen. Ik maak dan vervolgens kleine aanpassingen zodat jij hiermee aan de slag kan en werken we dus samen aan jouw gezondere levensstijl. 

steven-de-jesus-voedingsapp-m

De doelstellingen kunnen verschillen maar aan de slag gaan met mijn personal training in Schiebroek zal zorgen voor het gewenste resultaat. Start vandaag nog, dan gaan we samen aan de slag!

BOEK EEN GRATIS TRAINING

Actief in regio:
Rotterdam  |  Rotterdam Hillegersberg

Return to top of page