Skip links

Online personal training

Heb jij echt  alles geprobeerd om jouw ideale gewicht te bereiken maar lukt het doorzetten niet? Dan ben ik hier om je te helpen, te motiveren en je streefgewicht te behalen. Met mijn programma online personal training bied ik je optimale begeleiding en werken we daarnaast óók aan een voedingspatroon die bij jou past!

BOEK NU!

Online personal training


Wat zijn de voordelen van het online personal training programma?

Altijd trainen wanneer het jou uitkomt

Naast Personal trainer ben ik ook voedingscoach, dit zorgt voor een optimaal resultaat

De trainingsschema’s worden op maat gemaakt en continu aangescherpt

Ik ben een ex topsporter met inmiddels ruim 20 jaar (sport)ervaring

Door de combi online trainen en voeding bereik je eerder je doelstellingen

Ik maak gebruik van een professionele app voor het monitoren en analyseren van jouw voedingspatroon

We pakken dit samen op, ook op mindere dagen boeken we resultaat

online personal training

Online personal training

Online Personal training is personal training waarbij de begeleiding voornamelijk online plaatsvindt. Het online personal training programma is een combinatie van voedingsbegeleiding en begeleiding op het gebied van (kracht)trainingen. Je wordt allround gecoacht, begeleidt en ondersteund om jouw persoonlijke doelstelling(en) te behalen.

Hoe werkt het precies?
Bij dit online programma formuleren we samen je trainingsdoel en maken we een voedingsplan. Dit doen we aan de hand van jouw wensen en doelstellingen, die zijn mijn leidraad. Naast dit voedingsplan, ga ik ook aan de slag met het ontwikkelen van jouw trainingsprogramma. Dit programma gaat hand in hand met het voedingsplan om zo optimaal en verantwoord bij te dragen aan jou geformuleerde doelstelling en trainingsdoel.

Personal app
In de personal app hou je je voeding bij, wat je op een dag eet etc. Naast de trainingen is het prettig om elkaar wekelijks te spreken tijdens een online coachsessie, om te kijken hoe het gaat, waar je eventueel tegenaan loopt en/of er aanpassingen gedaan moeten worden. Uiteraard kan dit ook vaker tussendoor via de mail, app etc, mocht je vragen hebben. Dit online programma is voor iedereen anders en is dus maatwerk. 

Intake

Tijdens het intakegesprek bespreken we het formulier wat ik voorafgaand heb toegestuurd. Op dit formulier staan allerlei vragen omtrent o.a. jouw gezondheid. Denk hierbij aan de geschiedenis van je gezondheid, je algehele fitheid en de ervaring met sport/fitness, leeftijd, eetgewoontes/eetmomenten, soort werk, hobbies, sportachtergrond, medisch verleden etc. Dit zijn enkele factoren die belangrijk zijn om te weten om iemand zo optimaal mogelijk te begeleiden. Dit bepaalt ook wat je beginpunt is met het trainingsprogramma. Aan de hand van dit formulier houden we een (online)intake om alles compleet te maken. Woon je toevallig in de omgeving van Rotterdam, dan kunnen we ook ergens afspreken. 

Doelstelling
Aan de hand van de uitgebreide intake worden er realistische doelen gesteld. De doelstellingen kunnen uiteenlopen, van afvallen, fitter worden, meer spiermassa ontwikkelen, energieker zijn, conditioneel beter worden of gewoon lekker sporten. Dit hangt allemaal van jouw persoonlijke voorkeuren.

Trainingsschema

Het trainingsschema ontwikkel ik met jouw doelstellingen en levensstijl als leidraad. In dit schema zit een natuurlijke opbouw waarin rekening wordt gehouden met jouw belasting. Hier zit een logische opbouw in. Jouw beginsituatie en ervaring vormt hierin de basis want de één heeft meer ervaring met trainen dan de ander. Omdat ik uit ervaring weet dat iedereen een ander progressie doormaakt, zal ik de trainingsschema’s continu aanscherpen waar nodig. Dit zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en er voldoende uitdaging in de trainingen zit.  

Online voedingsbegeleiding

Voeding is een belangrijk onderdeel van het online Personal trainingsprogramma en mijn begeleiding. Daarom is het belangrijk om te weten wat je voedingspatroon is. Na het analyseren van het formulier en het gesprek tijdens de intake, probeer ik een helder beeld te schetsen van jouw eetgewoontes. Dat wil zeggen dat er gekeken wordt naar bijvoorbeeld: wat je eet, hoeveel je eet, hoe gevarieerd je eet, wanneer je eet en hoeveel eetmomenten je op een dag hebt. Je kunt na 1 intake natuurlijk niet alles te weten komen.

Voedingsapp
Daarom maak ik gebruik van een voedingsapp die jij als klant dient bij te houden. Op deze manier krijg ik een completer beeld van dit stukje levensstijl en kan ik juist handelen en suggesties doen waar nodig. Het adviseren op voedingsgebied gebeurt op een verantwoorde manier. Ik werk dus niet op basis van een dieet. Ik probeer je op een zo gezond mogelijke manier te coachen waarbij je uiteindelijk alle essentiële en gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt.

steven-de-jesus-voedingsapp-m

Prijzen

3 maanden Programma

60,-per maand

6 maanden Programma

55,-per maand

12 maanden Programma

50,-per maand

Heb jij echt  alles geprobeerd om jouw ideale gewicht te bereiken maar lukt het doorzetten niet? Dan ben ik hier om je te helpen, te motiveren en je streefgewicht te behalen. Met mijn op maat gemaakte online personal trainingsprogramma bied ik je optimale begeleiding en werken we daarnaast óók aan een voedingspatroon die bij jou past!

BOEK NU!
Return to top of page