Skip links

Personal training in Hillegersberg

Wil jij lekker trainen, aan je conditie werken of gewoon een gezondere leefstijl? Door mijn kwaliteiten als personal trainer, jarenlange (top)sportervaring en deskundigheid in voeding, kan ik jou helpen de gewenste resultaten te halen. Stap uit je comfortzone en ga aan de slag met mijn personal training in Hillegersberg! 

BOEK EEN GRATIS TRAINING

Personal training in Hillegersberg


Welke voordelen biedt mijn personal training in Hillegersberg?

Met mijn Personal Training bereik je eerder je doelstellingen

Ik begeleid je niet alleen in de trainingen, maar ook als gaat om voeding en lifestyle

Mijn trainingsschema’s worden op maat gemaakt en steeds aangescherpt

je wordt begeleidt door iemand met ruim 20 jaar ervaring in sport

Ook op jouw mindere dagen weet ik je op de juiste manier te motiveren

personal training in hillegersberg

Tegenwoordig lijkt iedereen drukker dan ooit. Een gehaast gevoel en weinig tijd voor jezelf lijken de norm te worden. Hierdoor is het voor veel mensen steeds moeilijker om een gezonde levensstijl na te streven en dit vast te houden, thuis of op het werk. Ik als personal trainer kan hier de oplossing zijn en je begeleiden naar een bewuster en gezonder leven. Door met een professional te werken sta je er niet alleen voor en kan je ervan op aan dat je op een verantwoorde manier aan het sporten bent. Samen pakken we je doelen aan en houd ik je gemotiveerd ook op jouw mindere dagen.

Mijn personal training in Hillegersberg heeft veel voordelen en zorgt voor optimale resultaten maar alles is verantwoord en binnen een realistisch tijdspad. Elke lichaam werkt en reageert namelijk anders en dit vraagt, van mij als trainer, elke keer maatwerk. Wat je ook voor ogen hebt, door persoonlijke aandacht, oog voor techniek en de juiste coaching, begeleid ik jou naar je einddoel!

Testen/meten

Wanneer we met elkaar in zee gaan en je doelstelling geformuleerd zijn doen we eerst een soort assessment. Hierbij analyseer ik jouw bewegingen tijdens oefeningen, om in te schatten welke bewegingen je wel of niet optimaal kan maken. Er wordt onder andere gekeken naar de flexibiliteit in de spieren en mobiliteit in de gewrichten. Deze informatie laat mij zien welke oefeningen belangrijk voor jou als klant zijn en waarop op te focussen om blessures te voorkomen. 

Eerste training
Tijdens onze eerste Personal training in Hillegersberg doen we een aantal oefening als proef om te kijken wat jij aankan en wat jouw niveau is. Ik kijk dan ook hoe de oefeningen technisch worden uitgevoerd. Dit zijn voor mij als personal trainer belangrijke meetmomenten om te zien om te bepalen wat iemands conditionele niveau is maar ook waar ik extra aandacht aan moet besteden tijdens de trainingen. Uiteraard kun je niet alles te weten komen in één training maar het doel is wel om al de belangrijkste punten en eventuele rode vlaggen te ontdekken

De Trainingen
Mijn trainingen zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier je grenzen verlegd terwijl je professioneel wordt ondersteund en gecoacht. Ik zorg voor dat we op een leuke, motiverende en doelgerichte trainingen. Ik draag er zorg voor dat ze aansluiten op de gestelde doelstelling(en), houd je scherp en ik waak voor blessures. Omdat de trainingen op maat gemaakt zijn is er een logische opbouw en wordt zo de kwaliteit, balans en intensiteit van de trainingen bewaakt. Verder is het voor mij als personal trainer uitermate belangrijk dat de oefeningen, technisch juist worden uitgevoerd o.a. om blessures te voorkomen. Kortom: De trainingen zorgen ervoor dat jij elke keer weer op een gezonde manier actief bezig bent, je fitter voelt en ondertussen je eigen grenzen verlegd. De trainingen zijn gevarieerd, denk hierbij aan o.a. conditietrainingen, circuittrainingen en HIIT trainingen. Daarnaast is het onderdeel krachttraining een must als het gaat om fitness en fitter worden. Wat je doel ook is, dit gedeelte is onmisbaar. Enkele reden om krachttraining te doen zijn: het geeft een boost aan je mentale gezondheid, het helpt om meer vetmassa te verliezen en het zorgt voor meer botdichtheid.

Voedingsbegeleiding

Voor een gezondere levensstijl en een fitter lichaam is voeding essentieel. Daarom is het van belang ook inzicht te krijgen in jouw eetpatroon. Naast personal trainer ben ik gecertificeerd voedingsdeskundig zodat ik jou als klant compleet kan ondersteunen en begeleiden. Om inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon wordt er tijdens de intake worden meerdere vragen gesteld en krijg ik een idee wat jouw voedingspatroon en eetgedrag is. Om hier goed inzicht in te krijgen werk ik met een professionele app.

Voedingsapp.
Deze voedingsapp dien jij bij te houden door hem dagelijks in te vullen. Hierdoor kan ik zien waar jouw valkuilen liggen en werken we daarna samen aan het ideale patroon. Let wel; Dit is niet gebaseerd op een dieet maar op een gezond voedingspatroon die past bij jouw behoeftes.

steven-de-jesus-voedingsapp-m

Wil jij lekker trainen, aan je conditie werken of gewoon een gezondere leefstijl? Door mijn kwaliteiten als personal trainer, jarenlange (top)sportervaring en deskundigheid in voeding, kan ik jou helpen de gewenste resultaten te halen. Stap uit je comfortzone en ga aan de slag met mijn personal training in Hillegersberg! 

BOEK EEN GRATIS TRAINING

Actief in regio:
Rotterdam  |  Rotterdam Schiebroek

Return to top of page